Crazy Viihdekeskus
Puutarhakatu 21, 33210 Tampere
0100 5549
info@crazygolf.fi

ti-to 15-23
pe 15-01
la 12-01
su 12-21

Crazy Viihdekeskus
Puutarhakatu 21, 33210 Tampere
0100 5549
info@crazygolf.fi

Tervetuloa viihtymään minigolfin, curlingin sekä maittavien virvokkeiden ja naposteltavien pariin!

Hullunhauska hubailupaikka Viihdekeskus Crazy tarjoaa hupia ja lystiä kaikenikäisille pelailijoille!


Viihdekeskus Crazysta löytyy 16-väyläinen minigolfrata, jossa pääset testaamaan taitojasi putterin varressa. Väylillä seikkailet mm.  rock and roll -henkisillä väylillä, villissä lännessä, rantahietikolla, romuttamolla sekä supersankareiden maailmassa. Suositusikäraja on 6-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmille (väh. 8 henkilöä) voi tehdä varauksen radoille, pienemmille ryhmille radat toimivat ns. walk in -periaatteella.


Viihdekeskus Crazysta löytyy myös kolme curlingrataa kahdessa curlinghuoneessa. Curlingradoilla pääset lähes aitoon curlingtunnelmaan synteettisen jään sekä oikeiden kivien avulla. Tämä on takuuvarma hitti hieman isommallekin porukalle! Curlinghuoneet voit myös varata seurueellesi illanviettoa varten.


Kaiken tämän lisäksi meiltä löytyy kolme pakohuonetta sekä mainetta niittänyt, Suomen ensimmäinen Vihahuone. Eri teemaisissa pakohuoneissa pääset testaamaan pakenemistaitojasi niin valaistuissa kuin pimeässäkin pakohuoneessa. Vihahuoneessa sen sijaan pääset purkamaan patoutumiasi ja heittämään luvan kanssa lautasia seinään!


 

HUOM! Pakohuoneemme menevät remonttiin kevään aikana, kun uusimme niistä entistä isompia ja loistavampia! Ruumishuoneen ovet ovat jo sulkeutuneet, Ydinuhan ovet sulkeutuvat maaliskuussa. Dark Room on varattavissa normaalisti, uusien huoneiden aikatauluista ilmoitamme sekä täällä että Facebookissamme! 


Mikä olisikaan mahtavampaa kuin järjestää lasten synttärit minigolfia pelaten ja maittavista naposteltavista nauttien? Crazysta löytyy tätä varten tehty kabinetti, johon synttäriseurue voi jäädä juhlimaan ja nautimaan herkullisista naposteltavista pelien jälkeen.


Jos jano ja pienen purtavan nälkä iskee kesken pelien, niin Crazyn baaritiski tarjoaa tähän helpotusta. Tarjolla on laaja valikoima virvokkeita sekä pikkusuolaista. Varsinkin popcornit suoraan popcorn-koneesta vievät kielen mennessään! Perheen pienimpien - ja miksei myös isompienkin - herkkusuiden makeanhimoa on tyydyttämässä Candy Kingin karkkibaari, jonka valikoimasta löydät takuulla mieleisesi karkit!


Meiltä voit ostaa myös lahjakortteja!


MEILLÄ VOIT MAKSAA PELISI TYKY-, VIRIKE- TAI SMARTUM-SETELEILLÄ, TICKET MIND & BODY/TICKET DUO- JA SMARTUM-KORTEILLA, ePASSILLA, SEKÄ TYKY-ONLINELLA!


  Info

  #viihdekeskuscrazy

   Yhteystiedot

   Puutarhakatu 21, 33210 Tampere
   0100 5549
   info@crazygolf.fi
   ti-to 15-23
   pe 15-01
   la 12-01
   su 12-21

   Puh. 0100 5549 (0,38 € / min + pvm / mpm)

   (ravintolan aukioloaikoina, muutoin otathan yhteyttä sähköpostitse!)

   Anna palautetta

   Katuosoite: Puutarhakatu 21, 33210 Tampere

   • Facebook