Club Escape

Club Escape – Jyväskylän upein yökerho.

Escape, Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Terassimme on avoinna säävarauksella, tervetuloa!

Club Escape on Jyväskylän upein yökerho. Neljä erilaista tilaa; Waikiki-baari, Kuuba, industrial-henkinen Clubi ja Miami Beach-terassi.

Kaupungin isoimmasta yökerhosta löydät kattoterassin ja sisältä 3 erilaista puolta, jotka tarjoilevat musiikkia jokaiseen makuun. Kuubassa pääset nauttimaan vanhat sekä uudet rnb ja rap biitit, Tikistä löytyy 80- ja 90-luvun biisit ja Clubilla nautit live-esityksistä ja tämän hetken hiteistä.

Aurinkoterassilla pääset nauttimaan viileistä juomista ja kuumista keleistä jo iltapäivällä! Terassilla voit viettää aikaasi nauttien auringosta ystävien kanssa.

Koronatiedote 2.9.2020

Hyvät asiakkaamme. Keskiviikkona 2.9.2020 saamamme tiedon mukaan Jyväskylässä on todettu uusia koronavirustartuntoja, ja altistuksia on mahdollisesti voinut tapahtua ravintolassamme. Mikäli olet ollut asiakkaanamme torstaina 27.8. tai perjantaina 28.8. klo 23–04 välisinä aikoina, pyydämme tarkkailemaan mahdollisia infektio-oireita ja hakeutumaan niiden ilmetessä välittömästi koronatestiin.

Jyväskylän kaupungin tiedote aiheesta luettavissa täällä: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-09-02_jyvaskylassa-todettu-tanaan-10-uutta-koronatartuntaa

Koko henkilökuntamme on testattu mahdollisen koronavirukselle altistumisen varalta, ja kaikkien työntekijöidemme koronatestitulokset olivat negatiivisia. Henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeintä – ennen, nyt ja jatkossa.

Löytötavarat

Löytötavaroiden tiedustelu narikasta aukioloaikojemme puitteissa.

Pöytävaraukset ja jonon ohitukset Escape@ravintola.fi

Aukioloajat:

Ravintolamme on tilapäisesti suljettu.

Ikäraja:
pe–la K20