Keilausta, biljardia ja curlingia – huikaisevan häikäisevissä tiloissa!

Uusi viihdekeskus Hollywood Bowling & Billiards on avattu Jyväskylän ytimeen!


Jyväskylän Kauppakadulla voi nyt curlata, hohtokeilata sekä pelata biljardia ja snookeria hämmästyttävän komeissa puitteissa. Yli 1 500 neliönsä myötä Hollywood Bowling & Billiards tuo kaupunkiin 11 hohtokeilarataa, 9 pool-pöytää, snookerpöydän sekä curlingradan ja pöytäcurlingin. Viihdekeskus vie asiakkaansa ennenäkemättömään ympäristöön Hollywood-tähtien ympäröimäksi ja keskelle tunnettuja elokuvakohtauksia. Puitteet vievät pelielämyksen ihan uudelle tasolle!

Keilaradoilla ja biljardipöytien ääressä viihtyvät niin harrastelijat ja hauskanpitäjät kuin vähän vakavamminkin lajeihin suhtautuvat. Curlingradan oikeat kivet ja synteettinen jää puolestaan tekevät curlingkokemuksesta aidon – ja ainoan laatuaan koko kaupungissa.


Vauhtia ja viihdettä kaikenikäisille!


Hollywood Bowling & Billiardsiin ovat tervetulleita kaikki lapsista ja nuorista aikuisiin sekä kaveri- ja työporukoista lapsiperheisiin. Iltaisin klo 18 jälkeen voimaan astuu K-18-ikäraja. Paikka on niin sijainniltaan, puitteiltaan kuin tarjonnaltaankin ihanteellinen kohde illanviettojen, tyky- ja virkistäytymispäivien, syntymäpäiväjuhlien, polttareiden ja monien muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Pelitilojen lisäksi viihdekeskuksesta löytyvät anniskeluoikeuksin varusteltu baari, Candy King -karkkibaari sekä pikkupurtavaa ja -suolaista. Tilauksesta järjestyvät myös catering-palvelut sekä kabinetti yksityiskäyttöön jopa 20 henkilön seurueelle.

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään Hollywoodiin!Tee varaus tästä!

www.hollywoodbowling.fi • aki.ohranen@ravintola.fi

Virtuaaliesittely

Klikkaa avataksesi virtuaaliesittelyn.

Yhteystiedot

Ma-To 15-00
Pe 15-02
La 12-02
Su 12-22
Puh. 0100 5552 (0,38 € / min + pvm / mpm)www.hollywoodbowling.fi

Anna palautetta

Katuosoite: Kauppakatu 37

  • Facebook