Masu Asian Bistro & Bar, Helsinki
Eteläesplanadi 22
01005591
(0,38 € / min + pvm / mpm)

Ma-Ti 17-22
Ke-To 17-23
Pe-La 15-00
Keittiö sulkeutuu tuntia aiemmin.

Poikkeukset:

Isänpäivä 11.11 klo 13.-18.00
Itsenäisyyspäivä 6.12 suljettu
Joulu 23.-26.12 suljettu
Uudenvuodenaatto 15.-24.00
Uudenvuodenpäivä 1.1 suljettu

Masu Asian Bistro & Bar, Helsinki
Eteläesplanadi 22
01005591
(0,38 € / min + pvm / mpm)

RENTOA AASIALAISTA SUOMALAISEEN MAKUUN

Masu Asian Bistro on Hans Välimäen luotsaama rento aasialaistyyppinen ravintola Helsingissä.
Masu tarjoaa moderneja, mutta rentoja aasialaisia makuja suomalaiseen makuun sovitettuna kolmessa eri kerroksessa! Lasilliselle? Dinnerille? Sushikurssille? Meillä on mistä valita! Kysy lisää henkilökunnaltamme!


Kurssit ja yksityistilaisuudet


Teppanyaki


Masu Asian Barin alakerrasta löytyy todellinen helmi. Tilauksesta avoinna olevassa alakerran tilassa voit kokeilla kokkiemme valmistamia herkkuja teppanyaki-grillin äärellä. Ideana on, että kokki valmistaa joko ennakkoon tilaamanne ateriakokonaisuuden aivan silmienne edessä tai oman suosikkini, yllätysmenun, jossa käytetään aina parhaiten saatavilla olevia raaka-aineita. Menu sisältää lukuisia kylmiä ja lämpimiä ruokia, mutta parasta on, että pääsee seuraamaan aivan kosketustuntumalta kokkiemme mestarointia grillin ääressä. Teppanyaki onkin loistava vaihtoehto perinteiselle ravintolakokemukselle, saa seurata ruoan laittoa, kokea tuoksujen huumaa ja huimia makuelämyksiä! Sopii hyvin pienille ryhmille.


Shabu Shabu


On todellinen erikoisuus koko Suomen mittakaavassa. Shabu Shabu muistuttaa fondueta, mutta aasialaisittain. Pöytään kiikutetaan valittuun shabu shabu menuuseen sopiva kuuma liemi, vadillinen kasviksia sekä lihaa, kalaa ja/ tai äyriäisiä ja sitten vain dippailemaan. Perustyyli on, että ensin kypsennetään ohuiksi leikatut lihat, kalat tai äyriäiset kastamalla ne kiehuvan kuumaan liemeen. Sen jälkeen ne ”dipataan” dippikastikkeisiin ja nautitaan. Luonnollisesti ruoka pitää ”huuhdella” sopivilla ruokajuomilla. Pienellä jäännössokerilla varustettu Alsacen-alueen viini sopii yleensä parhaiten aasialaisen ruoan kumppaniksi.

Kun dippihommat on suoritettu, niin sen jälkeen liemeen kipataan kaikki kasvikset ja syödään liemi keittona ruokailijoiden kesken.

Olemme itse joskus käyttäneet shabu shabua myös isompana ohjelmanumerona illanvietoissa, kun joku tipauttaa vahingossa puikoilla syödessään jotain liemen joukkoon, niin on joskus ollut tapana ottaa sen kunniaksi ryyppy. Pudottaja on ottanut. Sen jälkeen vaihtoehtoja on annettu kaksi. Joko pudottaja ottaa koko pöytäseurueen ryypyt siinä samalla, tai ostaa vaihtoehtoisesti uuden kierroksen ja velvoittaa muut ottamaan ryypyn kanssaan.

Molempi parempi, mutta jos yksi pudottaa ja juo, niin siitä helposti seuraa kierre. Joten kannattaa soveltaa. Joka tapauksessa Shabu Shabu on loistava tapa viettää iltaa ja meiltä löytyy alakerrasta etukäteisvarausta vastaan Shabu Shabulle sopivat pöydät ja muut vekottimet.


Sushikurssit


Alakerta on kuin luotu sushikurssien pitämiselle. Mestarimme kertovat sushien ja sashimien filosfiasta, riisistä ja sen vaikutuksesta kokonaisuuteen sekä opastavat ihmisiä sushin tekemisen saloihin. Myymme lisätilauksesta asiakkaillemme myös nk ”start kittejä” sushin tekemiseen. Samalla opastamme myös miten valmistetaan maistuva miso-keitto lisukkeineen.


Yksityistilaisuudet


Alakerran tilamme sopii mainosti myös erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen aina 50:lle henkilölle asti. Tilassa voi järjestää kokouksia, lanseerauksia, syntymäpäiviä tai vaikkapa discon.

You name it and we arrange it!!

Kurssien hinnat ja sisällöt löydät Menu osiosta. Kysy tarjousta yksityistilaisuutesi järjestämiseksi.

 

 

Info

Info

PÖYTÄVARAUKSET


Voit varata pöydän alla olevasta tee pöytävaraus-painikkeesta maksimissaan 7 hengelle. Mikäli varausjärjestelmä ei vastaanota varausta haluamallesi ajankohdalle, otathan yhteyttä myyntipalveluumme puh. 09 6128 6000 tai suoraan ravintolaan sen aukioloaikana tilanteen tarkistamiseksi.


Pöytävaraukset myös puhelimitse 0100 5591YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET


Myyntipalvelu

myyntipalvelu@royalravintolat.com

puh. 09 6128 6000

Ma-pe klo 8:30-20:00 ja la klo 11:00-20:00


(ilmoitathan viestissäsi, että tiedustelu koskee Masu Asian Bistro -ravintolaa)


#masuhelsinki

  Yhteystiedot

  Ma-Ti 17-22
  Ke-To 17-23
  Pe-La 15-00
  Keittiö sulkeutuu tuntia aiemmin.

  Poikkeukset:

  Isänpäivä 11.11 klo 13.-18.00
  Itsenäisyyspäivä 6.12 suljettu
  Joulu 23.-26.12 suljettu
  Uudenvuodenaatto 15.-24.00
  Uudenvuodenpäivä 1.1 suljettu

  masu.helsinki@ravintola.fi

  Anna palautetta

  Katuosoite: Eteläesplanadi 22