Run Out, Tampere
Puutarhakatu 21
0100 5549 (puhelun hinta 0,38 €/min +pvm/mpm)

Avoinna Viihdekeskus Crazyn aukioloaikoina:

Ma–to 15–23
Pe 15–01
La 12–01
Su 12–21

Run Out, Tampere
Puutarhakatu 21
0100 5549 (puhelun hinta 0,38 €/min +pvm/mpm)

RUN OUT -PAKOHUONEET

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Run Outissa on kolme erilaista ja elämyksellistä pakohuonetta: Ruumishuone, Ydinuhka sekä Dark Room. Kerää tiimi kasaan ja selvitä huoneiden salaisuudet. 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä huoneesta ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja tiimin yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerin selviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen.

Run Outin autenttiset pakohuoneet takaavat, että pelaajat pääsevat täysillä sisään pakopelin tunnelmaan. Toiminnallisuus ja audiovisuaaliset efektit kohottavat meiningin aivan uudelle tasolle. Lukuisat yllätykset ja käänteet takaavat jännittävän ja mielenkiintoisen tunnin pakopelin parissa!

 

Pakohuoneemme menevät remonttiin kevään aikana, kun uusimme niistä entistä isompia ja loistavampia! Ruumishuoneen ovet sulkeutuvat viimeisen kerran 3.2., Ydinuhan helmikuun lopussa. Dark Room on varattavissa normaalisti, uusien huoneiden aikatauluista ilmoitamme sekä täällä että Facebookissamme! 

Info

Info

Ruumishuone, Ydinuhka vai Dark Room?


Kerätkää porukka kasaan ja ratkaiskaa mysteeri.


RUUMISHUONE


Eletään epätietoisuuden aikoja. Jokin outo virus on päässyt leviämään vainajiin, jotka tämän myötä palaavat takaisin henkiin. Jotain hyvin pahaenteistä on tapahtumassa – maailmanlaajuisesti. On sinun ja tiimisi vastuulla selvittää, mistä virus johtuu ja keksiä sille vastalääke. Teillä on vain tunti aikaa selvittää tämä karmiva epidemia sekä päästä pakoon ruumishuoneelta ennen kuin jotain pahaa tapahtuu teillekin!


Ruumishuonetta ei suositella perheen pienimmille.


 


Ruumishuone sulkee ovensa viimeisen kerran 3.2.2019, tule vielä pelaamaan kun ehdit!


VARAA


YDINUHKA


Kolmas maailmansota on käsillä. Suurvaltojen ydinohjusten laukaisukoodit ovat joutuneet pahamaineisen rikollisjärjestön haltuun – henkilöille, joille ne eivät missään nimessä saisi joutua! Totaalinen ydintuho uhkaa maailmaa ja vain sinun tiimilläsi on pääsy ohjusbunkkeriin keskeyttämään ohjuksen lähtölaskenta. Teillä on tunti aikaa pelastaa itsenne sekä muu maailma lopulliselta tuholta!


Ydinuhka soveltuu koko perheelle.


Ydinuhka sulkee ovensa viimeisen kerran maaliskuun 2019 alussa – tule pelaamaan vielä kun ehdit!


VARAA


 


DARK ROOM: IHMISKOE


Mielisairaalassa tehdään mystistiä ihmiskokeita, eikä sairaalan asukkaisiin olla saatu yhteyttä pakkohoidon jälkeen. Kukaan ei tarkalleen tiedä, mitä suljettujen ovien takana tapahtuu. Ryhmällänne on pääsy mielisairaalan seinien sisälle ottamaan selvää erikoisesta mysteeristä. Edessä on vain yksi este: huone on pilkkopimeä. Pelissä menestyäkseen pelaajien tulee auttaa toisiaan, pitää hermonsa kurissa ja löytää poispääsy vain kuulo- ja tuntoaistin avulla.


Dark Room: ihmiskoe on K18 sekä soveltuu myös näkövammaisille.


 


VARAA


Mitä sinun tulee tehdä?


Seuraavassa ohjeet kaikessa yksinkertaisuudessaan!


KOKOA TIIMI


Kokoa tiimi ja varaa huone nettipalvelustamme tai puhelimitse. Tiiminne lukitaan sääntöjen ja ohjeistuksen antamisen jälkeen huoneeseen ratkomaan tehtäviä ja hakemaan ulospääsyä.


AIKAA 1 TUNTI


Pakohuonepelissä tiiminne täytyy pelata yhteen hiileen ja käyttää luovuuttaan monilla tavoilla. Paineiden kasvaessa kylmähermoisuus palkitaan!


RATKAISE MYSTEERI


Selvittäkää tienne ulos huoneesta alle tunnissa! Koska puhuttavaa ja kerrattavaa pakohuoneen jälkeen varmasti riittää, voitte tehdä sen juomien parissa – juomat saatavilla Viihdekeskus Crazyn baaritiskiltä.


Myyntipalvelu


myynti@noho.fi

puh. 09 6128 6000

ma-pe klo 8:30-20 ja la 11-20


(ilmoitathan viestissäsi, että tiedustelu koskee Run Out, Tamperetta)


 


#runouttampere

  Yhteystiedot

  Avoinna Viihdekeskus Crazyn aukioloaikoina:

  Ma–to 15–23
  Pe 15–01
  La 12–01
  Su 12–21

  https://www.runout.fi/tampere/  email: info@crazygolf.fi

  Puh. 0100 5549 (puhelun hinta 0,38 €/min +pvm/mpm)

  (ravintolan aukioloaikoina, muutoin otathan yhteyttä sähköpostitse!)

  Anna palautetta

  Katuosoite: Puutarhakatu 21

  • Facebook