Tillikka

Ravintola Tillikka, Hämeenkatu 14, 33100 Tampere

Aukioloajat:

Ke-to 16-22
Pe 16-(03)
La 12-(03)

Olemme avoinna myös tilauksesta. Kysy lisää tommi.aaltonen@tillikka.fi

Tillikka on yksi Tampereen perinteisimmistä ravintoloista Tammerkosken kansallismaisemassa. Tillikka näyttelee suurta osaa tamperelaisessa ruoka- ja juomakulttuurihistoriassa.

Myös kulttuuri ja kulttuuripersoonat ovat aina olleet iso osa Tillikkaa, ja Tillikassa onkin nähty monet karonkat sekä spontaanit ja suunnitellut musisoinnit ja näytelmät. Ravintolatoimintaa Tillikan tiloissa on ollut vuodesta 1912 lähtien ja Tillikka-nimikin on jo yli 50 vuoden takaa.

Kokoukset ja tilaisuudet
Ravintolan tilat muuntautuvat kokouksista juhlaviin noin 150 hengen istuviin illallisiin, rennompiin juhliin, joissa tarjoilut hoituvat niin buffetista kuin pöytiintarjoiltuina. Tilassa on myös pieni lava ja äänentoisto.

Ruoassa Tillikka panostaa klassikkoannoksiinsa, jotka valmistetaan itse alusta asti laadukkaimmista kotimaisista raaka-aineista. Klassikkomenussa mukana on muun muassa vorschmack, Mannerheimin kuha, paistetut muikut ja rikkaat ritarit. Kuuluisan pyttipannun lisäksi listalla pysyvät sellaisenaan vanhat tutut maksa, lohikeitto, pippuripihvi, aito vasikanfileestä tehty wieninleike, aurajuustolla kuorrutetut valkosipulietanat ja jälkiruokapuolella uunijäätelö. Tilaisuuksia varten räätälöidään menut tilaisuuden luonteen mukaan.

Tillikan alakerrassa sijaitsee Klubimies käsittää viihtyisän näköalabaarin ja kesäterassin upein Tammerkoskinäkymin. Tilaisuus voidaan järjestää myös molemmissa tiloissa samanaikaisesti.

Tarjouspyynnöt:

Tommi Aaltonen
tommi.aaltonen@tillikka.fi
+358442561463