Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
0100 5521 (0,38 € / min + mpm)

Ke-La 22-05

Ikärajat:
pe–la K-22


Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
0100 5521 (0,38 € / min + mpm)

Iltojesi Ilona!

Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan iloiset karjalaiset.
Ilona sijaitsee keskustassa kävelykadun parhaalla paikalla suoraan Joensuun sydämessä.
Live club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä. Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubimainen yökerho London.
  Tapahtumat

  Metropolis

  Metropolis on neljän kokeneen muusikon energinen bilebändi, joka ottaa haltuun lavan kuin lavan.

  Bändi soittaa viimeisimpiä listahittejä sekä juurevaa rockia ammattitaidolla ja armottomalla sykkeellä. Bändin laulava rumpali tulkitsee tukka hulmuten musiikkia Elviksestä ja Hurriganesista Bon Joviin ja JVG:hen.

  Liput 8€

  K-22

  Noste

  Noste
  Noste nostattaa bileet toisiin ulottuvuuksiin hemmottelemalla kuulijoita suomimusiikin uusilla helmillä. Ohjelmistosta löytyy Jenni Vartiaista, Haloo Helsinkiä, Anna Abreuta, Apulantaa, PMMP:tä, Kaija Koota, Kasmiria, Jukka Poikaa jne.

  Tarkkakorvaisimmat bilettäjät löytävät joukosta myös vanhoja klassikoita. Noste takaa ainutlaatuisen soitannan lisäksi myös erottuvan ulkoasun. Mukavaa olohuonemaista ilmettä ei voi olla huomaamatta Nosteen hypätessä lauteille. Tämä bändi haluaa ehdottomasti pitää ohjelmiston ajan tasalla treenaamalla uusimpia suomihittejä tarkkuudella ja energisellä varmuudella.

  Liput 8 €

  K-22

  Stig

  Tipattoman tappajaiset ja Live Clubilla Stig!
  Stig tietää mistä laulaa, pääasiassa juhlimisesta...

  1.2.2020 @IlonaJNS
  Showtime klo 24

  Liput 10€
  K-22
  *******************
  Ennakkoliput 8€ (+toim.maksu)
  Huom! Ennakkolipulla ikäraja K-20
  lippu.fi/ilona-joensuu

  Joensuun Frendit -Haalaribileet

  So no one told you party was gonna be this way? 👏👏👏👏

  Vuosikymmen on vaihtunut ja aika kaivaa haalarit kaapin perukoilta ja suunnata frendien kanssa kohti Ilonaa, sillä vuoden ensimmäiset poikkitieteelliset haalaribileet ovat täällä!

  5.2. on aika karistaa harteilta tipattoman tammikuun tuska, ja kaivaa äitin ja isin kaapista retroimmat ysärikledjut niskaan. Oletko kaveriporukkasi Chandler? Vai kenties Phoebe? Teeman mukaisesti DJ tulee soittamaan kovimmat ysärihitit, sekä kuumimmat uutuudet. Tiskillä saatat päästä maistamaan How you doin’? – drinkkiä tai Ugly Naked Guy – shottia.

  Haalaribileet will be there for youuuu!

  Sähköinen lipunmyynti Kide.Appissa alkaa maanantaina 3.2 klo 12.00. Linkki lipunmyyntiin ilmestyy eventtiin lähempänä.

  HUOM! 0,40 €:n maksutapahtumakohtainen palvelumaksu lisätään tuotteen ostajalle tuotteen maksamisen yhteydessä.

  Ennakkolippuja on rajoitettu määrä, joten ole nopea! Ennakkolippuja myynnissä nopeimmille ostajille hintaan 5€ (max 5 kpl/ostaja). Ennakkolippu sisältää haalarimerkin, jonka saa lipun näyttämisen yhteydessä ovelta. Ovelta liput 6€.

  Tiivistettynä:
  MITÄ? Joensuun poikkitieteelliset haalaribileet
  MISSÄ? Viihdemaailma Ilona, Kauppakatu 25
  MILLOIN? 5.2. klo 22-05
  MITÄ MAKSAA? 5/6€
  PUKUKOODI? 90´s, Frendit + haalarit
  #jnshb

  Haalarit tai ei, näitä bileitä et halua missata!!

  Jimmy Cola

  JIMMY COLA

  Rokaten ympäri maailman! Forever Tour saapuu Ilonaan, saavu sinäkin!

  Jimmy Cola Show on täynnä energiaa, taitoa ja maagista tunnelmaa uskomattoman laajalla biisirepertuaarilla varustettuna!

  Liput 8 euroa

  K-22

  Jysäri Dance Tour 2020

  ★ Jysäri Dance Tour kiertää jälleen halki Suomen keväällä 2020 ja virittää juhlakansan Jysäri-festivaalin ainutlaatuiseen tunnelmaan. Levyissä ja kiertueen isäntänä tuttuun tapaan Jysärin oma DJ ICE K. Levylaukkuun pakataan mukaan isoimmat 90-luvun- ja eurodancen hitit, eli meininki on näissä bileissä todellakin katossa! Ysärikuteet niskaan, frendit messiin ja ajoissa mestoille!
  ★ Lisäksi illan aikana kaksi onnekasta bailaajaa voittaa lipun Jysäri-festivaalille! Nähdään tanssilattialla!

  Liput 8€
  K-22

  Remix

  Suomessa on yksi bilekone, jonka keikoilla on mahdollista kokea vanhaa kunnon Dingo-huumaa. Sen bändin nimi on Remix!

  Liput 8 euroa

  K-22

  Buusti

  Buusti on biletaivaan uusi tulokas Porin suunnalta. Vaikka bändi on perustettu vasta keväällä 2015, sen jäsenillä on kuitenkin pitkä kokemus muista bändeistä. Bilebändi Buusti yhdistää tutut Suomi-klassikot ja uusimmat hitit oikealla asenteella. Uuden ilmeen saavat niin DingoPopedaMovetron, Aikakone, Kaija Koo, Paula Koivuniemi kuin myös CheekHaloo Helsinki, Jenni Vartiainen tai vaikkapa Uniklubi. Näitä bileitä ei kannata missata!

  Liput 8 euroa

  K-22

  Mouhous

  SuperDuvesta, Monakosta ja Van Hegenistä muodostuva yhtye on tunnettu kiehtovasta ulosannistaan, jossa yhdistyvät modernit ajankohtaiset saundit sekä hämärän kiero lyyrinen tematiikka.

  Mouhous livenä Joensuun Ilonassa pe 28.2.2020

  Showtime klo 24

  Liput 12€
  K-20
  *******************
  Ennakkoliput 10€ (+toim.maksu)
  Ikäraja ennakkolipulla K-18

  lippu.fi/ilona-joensuu

  Pyhimys – mikko pienenä

  PYHIMYS SUUNTAA UUDEN MIKKO-ALBUMINSA MYÖTÄ KEVÄTKIERTUEELLE PIENENÄ!

  Suomen suosituin räppäri Pyhimys suuntaa uuden MIKKO -albuminsa myötä kevätkiertueelle ympäri Suomea. Vuoden 2019 Emma Gaalassa peräti kuusi Emmaa-patsasta kahmineen artistin "mikko pienenä" -kiertue saapuu Joensuun Ilonaan 20.3.2020. Ennakkoliput myy lippu.fi/ilona-joensuu

  Viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan jättisuosioon nousseen Pyhimyksen edelliset live-setit ovat olleet spektaakkelimaisia. Mm. suuren orkesterin ja teatteritaidetta sisältäneiden ”Neljä vuodenaikaa” -konserttien sekä Matti Mikkolan johtaman Saimaa-yhtyeen kanssa tehtyjen bändikeikkojen jälkeen artisti palaa takaisin rap-juurilleen. Alkuvuodesta 2020 ilmestyvän MIKKO-albumin julkaisukiertueella Pyhimys nousee lavalle pienemmällä ja intiimimmällä kokoonpanolla.

  "Mikko on mun ikäluokan yleisin nimi ja samalla yleiskäsite mm. sanoissa baarimikko tai ovimikko. Mikko on siis vähän niin kuin kuka vaan, vaikka samalla se olen just minä. Siksi mun seuraavan albumin nimi on myös MIKKO.

  Mä oon tehny tätä musaa nyt 20 vuotta, mutta vasta viimesen vuoden aikana se huomio on kohdistunu ensisijaisesti Mikkoon, siihen ihmiseen niiden biisien takana. Sen takia tuntui luonnolliselta käsitellä minää kokonaisen CD:n verran, kun se kuitenkin on loputon maailma siinä missä ulkoinenkin todellisuus. En halua sanoa, että kyse olisi silti mistään henkilökohtaisemmasta albumista sinänsä, vaan enemmänkin itsereflektiosta sen kautta miten ihmiset heijastaa mulle mun omaa kuvaa niiden käsitysten kautta.

  Tää on tavallaan identiteettipoliittinen teko, eli haluan ottaa sen tarinan mun omaan hallintaan ja kertoa sen just niin vääristellen, kuin itse valitsen.”, valottaa Pyhimys tulevaa albumiaan.

  Pe 20.3.2019
  Ilona Joensuu
  Liput ennakkoon 18€ +toim.maksu (K-20)

  Liput ovelta 20€ (K-22)

  lippu.fi/ilona-joensuu

  Petri Nygård

  Kuka? NO, SE ON PETRIIIII!
  Petri ei pelkää laulaa p*%&#, n&%€?* tai v%&#€"!
  Älä ole nössön kaveri, tuu bailaa Petrin kaa Ilonaan!

  Petri Nygård Joensuun Ilonassa la 4.4.2020

  Showtime klo 24

  Liput 15€
  K-22
  ******************
  Ennakkoliput 12€ (+toim.maksu)
  Ikäraja ennakkolipulla K-20

  lippu.fi/ilona-joensuu

  Antti Ketonen

  Ensimmäistä kertaa Live Clubin lavalla nähdään hurmaava Antti Ketonen!

  Pe 17.4.2020
  Showtime klo 24

  Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut reilusti yli platinarajan, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja palkittiin myös helmikuussa 2018 Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Olisitpa sylissäni oli myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Sen seuraaja Niin kaunis oli edeltäjänsä tapaan vahva ylistyslaulu rakkaudelle. Ehjäksi särkynyt julkaistiin nyt elokuussa 2019, ja kaikki edellä mainitut biisit löytyvät myös Antti Ketosen toukokuussa 2019 ilmestyneeltä debyyttialbumilta Olisitpa sylissäni. Debyyttialbumi myi kultaa elokuussa 2019.

  Liput 16€
  K-22
  **********************
  Ennakkoliput 14€ (+toim.maksu)
  Ikäraja ennakkolipulla K-20

  lippu.fi/ilona-joensuu

  Gasellit

  Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 60 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.

  Varoituksen sana: Kavereiden livekunto on sen verran taattu, että keikat saattavat myydä loppuun jo ennakkoon. Tästä ovat tänäkin vuonna antaneet esimakua loppuunmyydyt klubit ympäri Suomen.

  Pe 15.5.2020
  Showtime klo 24

  Liput 18€
  K-20
  ******************
  Ennakkoliput 16€ (+toim.maksu)
  Huom! Ikäraja ennakkolipulla K-18

  lippu.fi/ilona-joensuu

  Info

  Info ja löytötavarat

  Löytötavarat

  Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut
  0600-550127 (1,99 / min + mpm)

  Asiakasturvallisuuden vuoksi talvikaudella 1.10. - 30.4. tulee asiakkaalla olla mukanaan ulkovaatteet saapuessaan ravintolaan. Tänä aikana perimme kaikilta asiakkailta narikassa eteispalvelumaksun, 3 euroa.

  YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET


  Ravintolapäällikkö Jutta Hirvonen

  puh. 0100 5521 (0,38 € / min + mpm)


  (ma-la klo 12-18)


  tai jutta.hirvonen@ravintola.fi


  KARAOKELOUNGE JA LIVE CLUBIN VIP-PÖYDÄT


  Varaa illaksi oma Karaokelounge, Live Clubilta yksi VIP-pöydistä, tai vaikka ne kaikki. Hintaan sisältyy sisäänpääsyt jopa 10 hengelle jonon ohitse, sekä tarjoilua. Ei turhaa jonottelua, vaan pääset suoraan juhlimaan seurueesi kanssa.


  Kysy lisää,

  puh. 0100 5521 (0,38 € / min + mpm)


  (ma-la klo 12-18)


  tai ilona.joensuu@ravintola.fi


  #ilonajns

   Virtuaaliesittely

   Klikkaa avataksesi virtuaaliesittelyn.

   Yhteystiedot

   Ke-La 22-05

   Ikärajat:
   pe–la K-22


   ravintolan sähköposti:

   ilona.joensuu@ravintola.fi   Ravintolapäällikkö

   Jutta Hirvonen

   jutta.hirvonen@ravintola.fi   Puh. 0100 5521 (0,38 € / min + mpm)

   (ma–la klo 12–18)

   Anna palautetta

   Katuosoite: Kauppakatu 25

   • Facebook