ma-pe klo 7.30–20
la klo 10–18
su klo 11.30–18

Wayne's Coffee, Lielahti

Wayne's Coffee haluaa tarjota kiireisille kaupunkilaisille mahdollisuuden rytmittää arkeaan spontaaneilla tauoilla, joiden aikana he voivat rentoutua, seurustella ja nauttia. Kahviloissamme tarjoillaan omaa kahviamme, leivonnaisia omasta leipomostamme sekä ruokaa, joka on valmistettu korkealaatuisista luonnon raaka-aineista. Ensimmäinen Wayne's Coffee -kahvila avattiin Tukholmassa vuonna 1994. Ainutlaatuisen design- ja musiikkikonseptimme ansiosta olemme olleet suunnannäyttäjä modernille eurooppalaiselle kahvilamiljöölle.
Info

Info

WAYNE’S CATERING


Aamupala, kahvitauko vai lounas?

Oli kyseessä juhlat, kokoukset, valmistujaiset, synttärit, piknikit, saunaillat tai polttarit, järjestämme nopeasti valmiit ratkaisut Sinulle ja yrityksellesi!


Catering asiakkaana saat -15 % alennuksen noudettavista tilauksista. Tuotteet noudettavissa sovittuna aikana Wayne’s Coffee kahvilasta. Tilaukset tulisi mielellään olla tehtynä 48 tuntia ennen tilaisuutta/noutoa. Otamme tilaukset vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Katso kaikkien Wayne’s Coffee kahviloiden yhteystiedot “Kahvilat” valikosta. Hinnat sisältävät ALV:in 14%. Mahdollisesta kuljetuksesta ja kuljetusmaksusta sovitaan aina erikseen.


Katso tästä catering-menumme!


HALUATKO OLLA OSA WAYNE’S COFFEEN MENESTYKSEN RESEPTIÄ?


Wayne’s Coffee kasvaa nopealla tahdilla. Visionamme on, että brändimme alla toimisi yhteensä tuhat eri maissa sijaitsevaa kahvilaa. Ehkä juuri sinä olet oikea henkilö liittymään pystyvään ja kansainväliseen joukkoomme!


Jos jaat intohimomme kahviin ja kahviloihin ja olet valmis työskentelemään tinkimättä pääkonttorin vankkumattomalla tuella, ota meihin yhteyttä. Hakemuslomakkeen löydät alla olevasta linkistä. Kirjaa ylös muutamia perustietoja itsestäsi ja suunnitelmistasi ja lähetä ne meille. Olemme sinuun pian yhteydessä ja sovimme ensimmäisen tapaamisen – kahvittelun merkeissä tietenkin.


Tästä lomakkeeseen.


TAPAATKO MIELELLÄSI UUSIA IHMISIÄ? OLETKO PALVELUHENKINEN JA MYYNTITYÖHÖN SUUNTAUTUNUT?


Wayne’s Coffee etsii jatkuvasti lisää työntekijöitä, jotka osaavat tervehtiä asiakkaita lämpimällä hymyllä ja tehdä heidän olonsa mukavaksi. Osana Wayne’s Coffee -tiimiä tehtävänäsi on tarjota kasvot Wayne’s Coffee -kahviloille. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että suhtaudut intohimoisesti kahvilatyöhön, olet positiivinen ja palveluhenkinen ja nautit ihmisläheisestä työstä kiireisessä ympäristössä. Tuntuuko sinusta, että voisit olla juuri sopiva henkilö täydentämään Wayne’s Coffeen joukkoa? Voimme ottaa siitä selvää yhdessä!


Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: saija.leponiemi@ravintola.fi


#waynescoffeefinland

    Yhteystiedot

    Anna palautetta

    Katuosoite: Teivaankatu 1

    • Facebook