1-800-Kreba (Dj Mista S & Temper2) + Twerk dancers

1-800-Kreba (Dj Mista S & Temper2) + Twerk dancers

La 31.3.2018 - Su 01.4.2018 · Cabaret, Pori

1-800-Kreba (Dj Mista S & Temper2) + Twerk dancers

🆘☎️1-800-KREBA (DJ MISTA S & TEMPER2)🆘☎️
+Twerk dancers

La 31.3.
Cabaret, Pori

Suomen suosituimpiin ja aktiivisimpiin dj-nimiin lukeutuvat DJ MISTA S ja TEMPER2 löivät hynttyyt yhteen uutena tanssilattiat räjäyttävänä superbändinä 1-800-KREBA. ☎️📞

Helmikuussa julkaistiin kaksikon EP, joilla vierailevina vokalisteina mukana monipuolinen ja nimekäs joukko artisteja kuten Mouhous ja Halko, sekä kevään tulevalla jatko-EP:llä Spekti, Sonny, Timo Pieni Huijaus sekä Töölön Ketterä.

Cabaretiin super-dj kaksikko saapuu Twerk- tanssijoiden kera eli luvassa on parasta kreisibailausmeininkiä koko illan. Nähdään tanssilattialla! 🎉💎💯

"Ollaan Mista S:n kanssa oltu soittamassa samoilla kiertueilla, keikoilla ja klubeilla jo monta vuotta ja ollaan pitkään kelattu että pitäisi tehdä jotain kimpassa. Lähdettiin ensin kelaamaan yhteisen kiertueen tekemistä, mutta yhtäkkiä oltiinkin jo studiossa ja päätettiinkin rakentaa ihan kunnon kokoonpano ja näin syntyi 1-800-KREBA. Kumpikin meistä tunnetaan tosi energisinä esiintyjinä, joilla kummallakin on räppitausta yhdistettynä elektronisen skenen tekemiseen. Siksi yhdessä tekeminen on aika no brainer" - kertoo Temper2 eli Markus Rauramo.

DJ Mista S tunnetaan YleX:n lauantai-illoista, sekä osana suosittua Heavyweight Dj´s kokoonpanoa. DJ Mista S on rokannut käytännössä kaikilla Suomen isoimmilla festareilla, sekä konserttilavoilla Olympiastadionista Helsingin jäähalliin. Temper2 on 100 keikan vuositahdillaan tuttu näky kotimaan klubeilta ja festarilavoilta. Temper2 tunnetaan myös radio- ja klubihiteistään "Irrottaa ja Tippuu", "Creator", sekä suositusta remixistään Emma -ehdokkuuksia kahmineen Reino Nordinin jättihitistä "Antaudun".

www.facebook.com/1800kreba
www.facebook.com/djmistas
www.facebook.com/temper2

Ravintola.fi kortilla free ennen 23.00

Liput. 8€

1-800-Kreba (Dj Mista S & Temper2) + Twerk dancers

Ravintolan tiedot

Cabaret
PL 66 28101 (Käyntiosoite: Yrjönkatu 9)
28101, Pori