Caban Live Adi L Hasla

Caban Live Adi L Hasla

pe 26.4.2019 - la 27.4.2019 · Cabaret, Pori

Caban Live Adi L Hasla

Adi L Hasla teki striimaushistoriaa, kun hänen tuplaplatinaa saavuttanut singlensä ”Kevät” pysyi peräti 41 päivää putkeen Suomen kuunnelluimpana biisinä Spotifyssa. Tämä on kotimaisten sooloartistien ennätys. Kappaleesta muodostui kaiken lisäksi koko vuoden kolmanneksi kuunnelluin biisi Suomen Spotifyssa.

Hänen tuorein singlensä ”Kokonaan mun” on puolestaan pysytellyt kirjoitushetkellä jo lähes kuukauden ajan TOP 10 kuunnelluimpien listalla. Molemmat singlet ovat lohkaistu Adi L Haslan tulevalta kolmannelta pitkäsoitolta, jonka julkaisee Universal Music.

Jyväskyläläislähtöiselle artistille rajojen rikkominen ei ole mitään uutta. Edellinen albumi ”Pieni punainen kana” saavutti nopeasti kultaa. ”Ei mitään jiitä” -single puolestaan murskasi platinarajan. Muita hänen tunnettuja kappaleitaan ovat mm. Hyi remix (kultaa), Punasta luurii (kultaa), Palaa gilla, Kristallipallo (kultaa), Vaihtoehtoi, Flipperi sekä Habiturientti (kultaa).

Adi L Hasla yhdistää moderniin rap-musiikkiinsa erittäin tyylikkäästi mukaansatempaavia pop-elementtejä. Hänelle tärkeä osa artisti-identiteettiä on myös visuaalisuus, sillä muutaman vuoden sisään räppäriltä on ilmestynyt yli kaksikymmentä musiikkivideota. Nämä ovat tukeneet hienosti niin albumi- kuin singlejulkaisujakin.

Club After Dark menossa mukana.

Ennakkoon:  lippu.fi

Liput 10e

Caban Live Adi L Hasla

Ravintolan tiedot

Cabaret
PL 66 28101 (Käyntiosoite: Yrjönkatu 9)
28101, Pori