Back 2 The 90´s with Tuottaja Jääskeläinen @ Domino

Back 2 The 90´s with Tuottaja Jääskeläinen @ Domino

la 15.12.2018 · Domino, Rauma

La 15.12. Back 2 The 90´s with Tuottaja Jääskeläinen

Back 2 The 90´s with Tuottaja Jääskeläinen @ Domino

Klo 23 alkaen
Liput 10 € (narikka ilmainen)

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen ja Back 2 the 90s -ilta tulevat jälleen vielä isommin Raumalle ja tapahtumapaikaksi on valittu Rauman kovimpia bilepaikkoja nimeltään Domino Nightclub joka sopii teemaan kun nenä päähän!

Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään Tuottaja Jääskeläisen Perjantai Showssa (KISS), häsläävä herrasmies, Tuottaja ”Jani” Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan että oksat pois, ja taitaa kyllä lähteä puutkin juuriltaan kun tämä herra laittaa levyjä tulemaan!

Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileitten soittolistasta. Ja jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa siis ehkä hetki miettiä tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin!

Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä lauantaina et halua olla missään muualla.!

Back 2 The 90´s with Tuottaja Jääskeläinen @ Domino

Ravintolan tiedot

Domino
Valtakatu 5
26100, Rauma