Liikuntailtapäivän jatkobileet LIVE: Bat ja Ryyd

Liikuntailtapäivän jatkobileet LIVE: Bat ja Ryyd

Ke 04.10.2017 · Viihdemaailma Ilona, Joensuu, Joensuu

Liikuntailtapäivän jatkobileet LIVE: Bat ja Ryyd

Syksyn liikuntailtapäivää vietetään Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa 4.10.2017. Kyseessä on jokavuotinen opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen tapahtuma, jolloin on tarjolla runsaasti erilaisia liikunta-aktiviteetteja ympäri kaupunkia. SYKETTÄ-liikuntapalvelut julkaisee liikuntailtapäivän ohjelman 13.9.

Päivän jälkeen ei toki kannata jäädä kotiin "palauttelemaan" vaan suunnata legendaarisiin jatkobileisiin Ilonaan, jotka vietetään tänä syksynä teemalla KAUHEIMMAT URHEILUVAATTEET. Pue siis päällesi ne törkeimmät treenihousut/nappiverkkarit/hikipanta/hiihtopipo/mitä ikinä ja tule mukaan bailaamaan! Näitä vaatteita on kaikki Joensuun kirpputorit pullollaan puoli-ilmaiseksi, joten valinnanvaraa ainakin on! :D

Unohtakaa siis suosiolla smartcasualit sun muut: näihin bileisiin VERKKAREISSA TODELLAKIN PÄÄSEE SISÄÄN! (Ja koska joku kuitenkin kysyy niin saapi tulla myös haalareissa, tylsimykset.)

Ja mitä olisikaan bileet ilman... LIVE-ESIINTYJÄÄ! Illan kruunaa suomalaisen kasari-/ysärijytkeen kuningas: BAT & RYYD!! EHTAA TAVARAA! SUOMI 100! Käykää vaikka katsomassa näiden kavereiden nettisivut www.batjaryyd.com ja valmistautukaa kokemaan tämän "Suomen kuuluisimman kaksikon ehtoisa ravintola-show". :D

LIPUT

Koko lysti kustantaa 4. päivän kunniaksi vain 4 € + narikka. Ennakkolipun ostaneille liikuntailtapäivän haalarimerkki (rajoitettu määrä)! Lippuja on myytävänä 11.9. eteenpäin ISYY:n ja POKAn toimistoilla. Kampusten myyntipäivät ilmoitetaan piakkoin!

Liikuntailtapäivän jatkobileet LIVE: Bat ja Ryyd

Ravintolan tiedot

Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
80100, Joensuu