POIKKITIETEELLINEN WABUN METSÄSTYS

POIKKITIETEELLINEN WABUN METSÄSTYS

ti 16.4.2019 - ke 17.4.2019 · Viihdemaailma Ilona, Kuopio, Kuopio

Wabun metsästys

Kauan kaivattu Wabu tulee taas - mutta wabumieli lymyilee vielä jossain päin Kuopion keskustaa. Kerää siis kasaan neljän (4) hengen joukkue ja tule jahtaamaan wabumieltä Sociuksen perinteiseen Poikkitieteelliseen Wabunmetsästykseen!

Joukkueet virittäytyvät vappuhulinoihin kiertämällä rasteja, joilla suoritetaan erilaisia tehtäviä. Osallistuminen kustantaa 16 €/4 hengen joukkue- tämä sisältää myös sisäänpääsyn Ilonaan jatkobileisiin ja haalarimerkit koko sakille. Lippuja pelkkiin jatkobileisiin myydään 3 euron hintaan, sekä ovella 4 euron hintaan.

Joukkuepasseja myydään Kide.apissa seuraavan linkin kautta: TBA
Huom! Jos ostat lipun Kide.apin kautta, saat lippusi ja haalarimerkkisi starttirastilta.

Lisäksi lipun voi ostaa käteisellä tai Mobilepayn avulla viikkojen 15 ja 16 aikana Canthialla, Snellmanialla ja Technopoliksella. Tarkemmat myyntiajat ja -paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Rastikierros alkaa Sataman torilta klo 16:00 ja päättyy klo 20:00, tai kun kaikki joukkueet ovat kiertäneet rastit. Joukkueet pääsevät jatkobileisiin Ilonaan klo 21:00-23.00 ilmaiseksi. Joukkuekilpailun voittajat julkistetaan noin klo 00:00.

Tämän vuoden yhteistyökumppaneitamme ovat Viihdemaailma Ilonan lisäksi opiskelijajärjestöt Tertta, Serveri, Terho, Hyeena, KiVes, Kulti, Kuolo, KuoTra ja KuTop!

Mahtavat palkinnot odottavat tänäkin vuonna voittajajoukkueita. Ensimmäiseksi sijoittunut joukkue saa 100 euron arvoisen PeeÄssän lahjakortin lisäksi 4 hengen VIP- lippupaketti Ilonaan Lucas Leonin tai Benjaminin keikalle. Toiseksi sijoittuneille on luvassa 60 euron, ja kolmanneksi sijoittuneille 40 euron lahjakortti Panzaan.

Facebook-tapahtumassa arvotaan tänä vuonna myös 10 hengen VIP- tila Ilonaan! Pysy kuulolla!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MITÄ: Sociuksen Poikkitieteellinen Wabunmetsästys
MISSÄ: Kuopion keskustan alueella- jatkot Ilonassa
MILLOIN: 16.4. klo 16:00 alkaen, jatkot klo 21:00 alkaen
MITÄ MAKSAA: 16 €/4 hengen joukkue- pelkät jatkot 3 € ennakkoon, 4 € ovelta
PUKUKOODI: Haalarit + vappuhenki

Päästetään wabu hilpeästi valloilleen!

Ravintolan tiedot

Viihdemaailma Ilona, Kuopio
Vuorikatu 19
70100, Kuopio