PORISSIO-Rap 2017

PORISSIO-Rap 2017

Pe 29.12.2017 - La 30.12.2017 · Cabaret, Pori

PORISSIO-Rap 2017

Loppuvuoden hulluimmat bileet ovat saapuvat Cabarettiin!

PORISSIO-Rap ilta tuo nuoria Underground räppäreitä ympäri Suomen yhteen, jotta jokainen pääsee näyttämään lyyriset taitonsa ja rääväsuun maineensa!

Santeri
Jo melkein 18-vuotta hiphop musiikkia tehnyt Mc Santeri aka Valkoinen Barbaari on tuttu naama RAP SM ja SKR Battleista. Varsinainen suomiräpin pioneeri, miksaaja, masteroija sekä Kahden omakustanteen tehnyt Santeri on lyyrisesti lahjakas ja nokkela kirjoittaja. Santeri tuo oman, ”kiltin pojan” perspektiivinsä ja maailmankatsomuksensa Porissio-Rap iltaan. Santeri on RAP SM kisoissa voittanut Pronssia, ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Altiksen, Mc Kajon sekä Puhuvan Koneen kanssa.

Tarkka-a & DJ Noesis
”Puolentoista miehen Soitto-tanssi ja lauluorkesteri” Tarkka-a, Porin oma veijari ja uskomattoman hieno mies saapuu Porissioon tuomaan energisyyttä sekä hyvää fiilistä. ”Kaikki Tiet Vievät”- albumin julkaissut Tarkkis kertoo oman näkemyksensä niin jääkiekosta, videopeleistä ja Liisasta.Immersio bileitäkin Yyterissä järkänneen DJ Noesiksen soittamat taustat antavat varmastin lisämakua ja puhtia jengille bilettää tämän duon shown läpi!

ToniSami
Porin Poika, Rap Sm Battleista ja Kävelykadultakin freestyleä heittänyt tuttu nuori mies. Porin Poika-albumin julkaissut räppäri tulee heittämään biisejä tulevalta RESEPTI levyltänsä, sekä freestyleä yleisön antamista aiheista. Housut alhaalla/Hoppipäät nyökkää asenteella tuleva räppäri ei jätä ketään kylmäksi ja on koko illan kaikkien kaveri tai kaikkien vihattavana. Päätä itse!

Toneboe & Heittiö
Rauman dynaaminen duo, kaksi taitavaa rääväsuuta tulevat säväyttämään teknisyydellään ja nokkeluudellaan. SKR-Battleista tutut kasvot ovat fyysisesti laihoja mutta lyyrisesti läskejä. Molemmat ovat tehneet työtä UG piirien kuningaiden kuten Altiksen kanssa. Kuulemme varmasti settiä Toneboen kesällä ilmestyvältä Muka Syrjäytyny levyltä.

Illan juontaa Porissio bileiden luoja ja järjestäjä ToniSami.

Ilmainen sisäänpääsy kaikille ennen 23.00

Liput. 6€

PORISSIO-Rap 2017

Ravintolan tiedot

Cabaret
PL 66 28101 (Käyntiosoite: Yrjönkatu 9)
28101, Pori