Pyhimys – mikko pienenä

Pyhimys – mikko pienenä

pe 20.3.2020 · Viihdemaailma Ilona, Joensuu, Joensuu

Pyhimys – mikko pienenä

PYHIMYS SUUNTAA UUDEN MIKKO-ALBUMINSA MYÖTÄ KEVÄTKIERTUEELLE PIENENÄ!

Suomen suosituin räppäri Pyhimys suuntaa uuden MIKKO -albuminsa myötä kevätkiertueelle ympäri Suomea. Vuoden 2019 Emma Gaalassa peräti kuusi Emmaa-patsasta kahmineen artistin "mikko pienenä" -kiertue saapuu Joensuun Ilonaan 20.3.2020. Ennakkoliput myy lippu.fi/ilona-joensuu

Viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan jättisuosioon nousseen Pyhimyksen edelliset live-setit ovat olleet spektaakkelimaisia. Mm. suuren orkesterin ja teatteritaidetta sisältäneiden ”Neljä vuodenaikaa” -konserttien sekä Matti Mikkolan johtaman Saimaa-yhtyeen kanssa tehtyjen bändikeikkojen jälkeen artisti palaa takaisin rap-juurilleen. Alkuvuodesta 2020 ilmestyvän MIKKO-albumin julkaisukiertueella Pyhimys nousee lavalle pienemmällä ja intiimimmällä kokoonpanolla.

"Mikko on mun ikäluokan yleisin nimi ja samalla yleiskäsite mm. sanoissa baarimikko tai ovimikko. Mikko on siis vähän niin kuin kuka vaan, vaikka samalla se olen just minä. Siksi mun seuraavan albumin nimi on myös MIKKO.

Mä oon tehny tätä musaa nyt 20 vuotta, mutta vasta viimesen vuoden aikana se huomio on kohdistunu ensisijaisesti Mikkoon, siihen ihmiseen niiden biisien takana. Sen takia tuntui luonnolliselta käsitellä minää kokonaisen CD:n verran, kun se kuitenkin on loputon maailma siinä missä ulkoinenkin todellisuus. En halua sanoa, että kyse olisi silti mistään henkilökohtaisemmasta albumista sinänsä, vaan enemmänkin itsereflektiosta sen kautta miten ihmiset heijastaa mulle mun omaa kuvaa niiden käsitysten kautta.

Tää on tavallaan identiteettipoliittinen teko, eli haluan ottaa sen tarinan mun omaan hallintaan ja kertoa sen just niin vääristellen, kuin itse valitsen.”, valottaa Pyhimys tulevaa albumiaan.

Pe 20.3.2019
Ilona Joensuu

Showtime klo 00:30

Liput ennakkoon 18€ +toim.maksu (K-20)

Liput ovelta 20€ (K-22)

lippu.fi/ilona-joensuu

Pyhimys – mikko pienenä

Ravintolan tiedot

Viihdemaailma Ilona, Joensuu
Kauppakatu 25
80100, Joensuu