SnowFestival Tour at Cabaret Discotheque Pori

SnowFestival Tour at Cabaret Discotheque Pori

la 12.1.2019 - su 13.1.2019 · Cabaret, Pori

SnowFestival Tour at Cabaret Discotheque Pori

Haluatko voittaa yökerhosta vuoden kovimman skimbaloman norjaan n.400muun Suomalaisen laskijan/afterski bailaajan sekaan!

Hupelluksen sekä Kuumalle Hiekalle konseptien yhteiskiertue Snowfestival tour saapuu viimein Poriin!!

Tuomme Suomen kuumimmat DJ:t sekä juontajat Cabaan, jotka vievät onnekkaan bailaajan Norjan HEMSEDALIIN bailaamaan sekä laskemaan viikoksi!

Voisiko se olla kenties juuri sinä, joka päätyy Norjaan meidän kanssa?!

Palkintomatka:

MEGAHupellus 2019
HEMSEDAL, Norja 20.-27.4.2019

Tulevan kauden MEGAlla on luvassa paljon kysyttyä herkkua, sillä Hupelluslaivueen kokka kääntyy vuoden tauon jälkeen kohti Pohjoismaiden kauneinta hiihtokeskusta -> HEMSEDAL!!!

Loistava ajankohta ja meidän mielestämme pohjolan THE hiihtokeskus takaavat kevään parhaat laskut perinteisellä MegaHupelluksella. Kauden isoin reissu tarjoaa siis perinteiseen tapaan upeita laskuja kevätauringossa, bileitä pitkin viikkoa ja megalomaanisen meiningin.

Hemsedalissa on hupellettu aikoinaan 2000-luvun puolella monta kertaa, ja syy on yksinkertainen: Iso hiihtoalue, loistavat parkit, hyvä majoitus rinteessä, kävelymatka kauppaan/ baareihin/ yökerhoon ja rento meininki. Korkein hissiasema on 1450m ja verikaalia laskettavaa löytyy miltei Alppien mittaan elikäs 830m.

Sarjassaan 22:n MegaHupelluksen resepti on siis yksinkertainen: Otetaan taivaan täydeltä aurinkoa, lisätään reilusti hulabaloota, nautitaan alamäkiurheilusta viikon ajan samanhenkisessä seurassa ja taputellaan reissu päätökseen el grande afterski juhlinnalla laivalla!

Viimeksi Hemsedalissa oltiin 2017, ja reissu myi loppuun kohtuullisen nopeasti!

Palkintoon sisältyy:
-Laivamatkat, paluu hyttipaikalla
- Bussikuljetus omasta lähtökaupungista (Hupelluksen sivuilta)
- Majoitus hyvätasoisissa huoneistoissa rinteiden vieressä
- 5 päivän hissilippu !!!
- Hupellus MJ-palvelut

MIKSI Hupellus palkintomatkana ?
Hupelluksella meininkiä ja jengiä on aina perinteisesti eniten!

Hupelluksella poikkitieteellisyys ja -taiteellisuus on kunniassa. Siis Hupella, jottet joudu nauttimaan laskureissustasi yksin tai vain muutaman karvaisen kaverin kera! Voimme yli 20 vuoden ja 18.000 hupeltajan kokemuksella vakuuttaa, että yhdessä on himpun verran hauskempaa!

Hupelluskohteessa voit aina oikeasti laskea, koska kohteina ei ole tuntureita vaan vuoria! Korkeuseroa eli vertikaalia kohteissamme on huomattavasti enemmän kotimaisiin vaihtoehtoihin verrattuna.
Mieti itse:
Les 2 Alpes: 2000 m, Zakopane: 973 m ja Hemsedal: 815 m (vertaa: Levi 313 m, Ruka 201 m jne.)

Asumme aina mahdollisimman lähellä rinteitä, jottet sinä joudu istumaan päivittäin tuntitolkulla bussissa (toisin kuin esim. monilla muilla reissuilla) päästäksesi kunnon mäkeen… Lisäksi kaikki hupeltajat asuvat lähes poikkeuksetta lähellä toisiaan, jottei sinun tarvitse etsiä kavereita kaupungin toiselta laidalta.

Hupellus on enemmän kuin pelkkä laskureissu -> Hupelluksella aika ei tule pitkäksi, koska hyvää alamäkiurheilua voit harrastaa aina, kun kaipaat sitä. Rinnetapahtumia et hupellusmittakaavassa löydä miltään muilta reissuilta, etkä yhtä vauhdikkaita naamiaisia muista bileistä puhumattakaan.

Tämän lisäksi löytyy myös muuta extraa, jota kattava sponsorikatras ja matkanjohtajat järkkäävät pilke silmäkulmassa…

Menossa mukana #tfos alkuillan klubi

Liput 7€, Ilmainen sisäänpääsy ennen klo 23.00

SnowFestival Tour at Cabaret Discotheque Pori

Ravintolan tiedot

Cabaret
PL 66 28101 (Käyntiosoite: Yrjönkatu 9)
28101, Pori