TAMKON Tursajaiset 13.9. @UNION

TAMKON Tursajaiset 13.9. @UNION

Ke 13.9.2017 · Union, Tampere, Tampere

TAMKON Tursajaiset 13.9. @UNION

#tursajaiset2017

Yllä näette kuvan Tursaasta. Tursas on opiskelija. Tursaalla on elämä mallillaan, sillä hän on saanut opiskelupaikan Suomen vetovoimaisimmasta ammattikorkeakoulusta, TAMK - Tampere University of Applied Sciences. Be like Tursas!

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä Tursaaksi Tamkon SEITSEMÄNSISSÄKYMMENENSISSÄKUUDENSISSA Tursajaisissa!

Perinteisesti Tursajaispäivän aamuna meikkailun (tai miekkailun) ja peilin edessä patsastelun jälkeen on siirrytty opintielle. Opintiellä ei ole kuitenkaan kauaa viivytty, sillä ymmärtäväiset tiedonlähteenne ovat usein viimeistään yhdeltätoista vapauttaneet Teidät pienet opiskelijat päivän opinnoista, jotta Teistäkin ehditään tämän suuren päivän aikana koulia Tursaita!

Opintieltä kannattaa suunnata pikaisesti ruokailemaan. Ruokailun yhteydessä on mahdollista opiskelijahintaista korvausta vastaan lunastaa ruokajuomaksi myös olutta tai siideriä. Kun kupu on ahdettu täyteen, pyydämme Teitä tuttavallisesti siirtymään pääkampuksen etupihalle Taivaallisen Rauhan Aukiolle, josta KELLO 12.00 lähdemme yhtenä suurena kulkueena kohti Keskustoria ja siellä suoritettavaa Tursasvalaa. Keskustorilta iloinen kulkueemme suuntaa kohti kultaista Tursasten valtakuntaa. Täällä Tursasten valtakunnassa, Teidän vastakastettujen Tursaiden tulee suorittaa joukkueittain läjäpäin toinen toistaan haastavampia rastisuorituksia!

Päivätapahtuma on kaikille uusille opiskelijoille ilmainen, mutta pääsylippu jatkoille ravintola UNION - Work and Leisure Clubiin maksaa Tamkon jäsenille ennakkoon 5€, ovelta 7€ ja muille 7€. Lippuja saatavilla myös mobiilipalvelu Bailataan.fi:stä. Tiedotamme FB-eventissä kun lipunmyynti aloitetaan!

Päivätapahtumassa Kultaisessa Tursaiden Valtakunnassa mm:
- Grilli (Käteistä, eli sitä oravannahoista seuraavaa, eli ei muovirahaa, mukaan!)
- Red Bull Event -teltta!

Ravintola Union avaa ovensa poikkeuksellisesti jo kello 21.00!


PS: Sikälimikäli matkaasi tarttuu ikioma mehupullo (tai kymmenen), niin ethän ota lasista. Muoviset ja alumiiniset pakkaukset on kivempiä. Kivi kivempi kivein.

---------------ENGLISH INFO------------------

Tursajaiset is an annual initiation rite, where your status as a student in TAMK get's it's rightful measures.

We begin our journey at 12.00 as a big parade and together we head to Keskustori, where you'll have your rite of passage. From Keskustori the parade heads to the Golden Kingdom of Tursas, where you, recently assigned Tursa's, have the opportunity to participate in a checkpoint competition in teams.

The daytime event is free for all the new students, but the pre-sale tickets for the Afterparty in Union costs 5€ (7€ for non-members) or 7€ from door.

Union will open its doors already at 21.00!

If you happen to bring a "juice"bottle of your own, please make it plastic or aluminium one, Thank you!

TAMKON Tursajaiset 13.9. @UNION

Ravintolan tiedot

Union, Tampere
Kirkkokatu 10, Tampere
33200, Tampere