Egotrippi – LIVE @ Ilona Oulu

Egotrippi – LIVE @ Ilona Oulu

Pe 10.11.2017 - La 11.11.2017 · Viihdemaailma Ilona, Oulu, Oulu

Egotrippi

Egotrippi – LIVE @ Ilona Oulu

Marraskuussa Ilonan lavalle saapuu loistava Egotrippi! Kymmenettä albumiaan valmistelevalta Egotripiltä löytyy lukuisia hittejä, muun muassa: Matkustaja, Älä koskaan ikinä sekä Unihiekkaa. Ovet klo 22, showtime noin klo 23.

+++++++++++++++++++++++++++++++

EGOTRIPPI - SINCE 1993

Egotrippi soitti ensimmäisen keikkansa Kulosaaren kasinolla syksyllä 1993. Läpimurtoa bändi joutui kuitenkin odottamaan vielä vuosia. Matkan varrelle on mahtunut monta miehistönvaihdosta ja hetkiä, jolloin motivaatiota jatkaa on jouduttu etsimään yhdessä ja erikseen. Nyt, Egotrippi voi juhlia jo yli 20-vuotta jatkunutta uraansa.

1990-luvun Suomessa listoilla jyräsivät elektroninen europop ja tummanpuhuva, kulmikas vaihtoehtorock. Siinä seurassa Egotrippi melodisine ja helisevine kitarapoppeineen oli ulkopuolinen. Todellinen menestys tuli vasta kymmenen vuoden ahkeran keikkailun ja levynteon jälkeen.

Egotripin viides albumi Matkustaja poiki yhtyeelle ensimmäisen kultalevyn, ja vuotta myöhemmin julkaistu 20 suosikkia -kokoelmalevy myi jo platinaa, ja levyltä lohkaistu single "Matkustaja" oli vuonna 2005 eniten radioissa soinut kotimainen kappale. Kuudennella albumillaan "Vielä koittaa uusi aika" bändi nousi ensimmäistä kertaa listaykköseksi. Vuonna 2008 julkaistu "Maailmanloppua odotellessa" palkittiin kolmella Emma-patsaalla.

Laajaa suosiota saavuttanut yhtye on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisyleisön sydämissä sekä osoittanut luomistaitonsa myös muiden suomalaisten artistien ja yhtyeiden kappaleiden tuottajana. Tästä hyvänä osoituksena syksyllä 2013 julkaistu albumi "Pilvien alla, maan päällä", joka koostuu yhtyeen laulusolistien, Knipin ja Mikin muille artisteille säveltämistä kappaleista.

Vuonna 2014 Egotrippi aloitti uuden studioalbumin äänitykset keikkailun lomassa. Uusi albumi näki päivänvalon keväällä 2015. "Vuosi Nolla" -nimeä kantavalla levyllä Egotrippi on soundiltaan energisempi ja valoisampi kuin koskaan. Albumi keräsi loistavia arvosteluja niin faneilta kuin kriitikoilta.

Laajan Vuosi nolla -kiertueen jälkeen yhtye plasi studioon aloittaen kymmenennen albuminsa äänitykset. Albumin suunniteltu julkaisu on syksyllä 2017.

Liput: 18€ + narikka
Liput myydään ravintolan ovelta.

Egotrippi – LIVE @ Ilona Oulu

Ravintolan tiedot

Viihdemaailma Ilona, Oulu
Torikatu 21–23
90120, Oulu