Varastoklubi: Jonna Tervomaa

Varastoklubi: Jonna Tervomaa

Pe 08.12.2017 · Sinari, Rauma

Ovet klo 21 - Showtime klo 22

Varastoklubi: Jonna Tervomaa

Jonna Tervomaa Varastoklubilla 8.12.
Ovet klo 21
Showtime klo 22
Liput myynnissä nyt!

Ääni kuuluu ja kantaa kauniisti
Jonna Tervomaan Ääni-albumi ilmestyi 1. syyskuuta. Tervomaa on tehnyt seitsemännelle albumilleen ensimmäistä kertaa sanoitusten lisäksi myös sävellykset itse. Musiikki soi nyt vapaampana ja omaperäisempänä kuin koskaan.
Ääni on saanut ylistäviä arviota niin musiikkimedioissa kuin maakuntalehdissäkin. Syyskuinen, yhden albumin avainkappaleen mukaan nimetty Disco Melancholia -kiertue vei Tervomaan uuden bändin (Mikko Mäkelä, Tuomo Prättälä, Juho Viljanen, Markus Nordenstreng) uusiin tiloihin ja maisemiin ja jo näillä ensimmäisillä keikoilla tunnelma oli intensiivisen ainutlaatuinen.
Jonna Tervomaa bändeineen jatkaa keikkailua loppuvuoden ympäri Suomen ja vyöryttää uudistuneella voimalla uusia ja vanhoja lauluja. Sävykäs kokoonpano ja Jonnan lämmin läsnäolo saa otteen paatuneimmastakin.
Tervomaa valloittaa uusia kuulijoita, uskollisia fanejaan unohtamatta.
Ääni-albumi, julkaisu 1.9.2017
Soundi 4/5 tähteä
Kaleva 4/5 tähteä
Aamulehti 4/5 tähteä
Keikoista sanottua:
”Jonna Tervomaa palasi säkenöivästi.//Jos säteilevän rento tähti oli huippuvedossa, niin oli bändikin sitä luokkaa, että siihen uskalsi varmasti luottaa.”
– Jussi Niemi/Aamulehti
”Sunnuntain parhaan esityksen veti yllättäen Jonna Tervomaa. Olen nähnyt Tervomaan lukuisia kertoja ja useilla eri kokoonpanoilla. Koskaan en ole pettynyt, mutta tiettyä uusiutumista olen kaivannut. Nyt Jonna sen teki.”
– Flow Festival/Keikka-arvio, Keikkakeppi

 

K18

Varastoklubi: Jonna Tervomaa

Ravintolan tiedot

Sinari
Aittakarinkatu 14
26100, Rauma