Varastoklubi: Reino Nordin, JUULIA

Varastoklubi: Reino Nordin, JUULIA

La 11.11.2017 · Sinari, Rauma

Ovet klo 21 - Showtime klo 22.00

Varastoklubi: Reino Nordin, JUULIA

Ovet klo 21.00

Juulia showtime klo 21.30

 

 

REINO NORDININ MENESTYSVUOSI HUIPENTUU LAAJAMITTAISEEN SUOMEN KIERTUEESEEN

Tuplaplatinaa ”Antaudun”-megahitillään myyneen Reino Nordinin upea vuosi huipentuu laajamittaiseen Suomen kiertueeseen. Peräti 26 keikkaa ympäri Suomen sisältävä Antaudun-kiertue pitää Nordinin bändeineen tiiviisti tien päällä lokakuusta aina uuteenvuoteen saakka. Antaudun-kiertueen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 11. syyskuuta.

Antaudun-kiertueella Reino Nordin kiertää yhtyeensä kanssa, johon kuuluvat Timo Heinämäki ja Atso Soivio. Luvassa on Nordinin uusimpia hittejä sekä näyttävä kiertuetuotanto videonäyttöineen. Useimmilla kiertueen keikoista lämmittelijänä nähdään vahvassa nousukiidossa oleva pop-tulokas Juulia, jonka kappale ”Mul oli ikävä mua” on löytänyt tiensä Spotify-listoille ja radioihin.

Reino Nordin on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, joka tehtailee uusia hittejä jatkuvalla syötöllä. Helmikuussa julkaistu ”Antaudun”-albumi on ollut suurmenestys ja sen nimibiisi on streamanut tähän mennessä peräti yli 9,5 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Streamauskuninkuuden lisäksi kappale on pitänyt hallussaan Suomen radiosoittolistoja, ja oli kesällä radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen. Kesän 2017 Reino Nordin vietti suurimpien festareiden lavoilla tuhatpäisten yleisöjen edessä sekä myi loppuun keikkapaikkoja ympäri Suomea.

Varastoklubi: Reino Nordin, JUULIA

Ravintolan tiedot

Sinari
Aittakarinkatu 14
26100, Rauma