Weekend Festival 2018 Summer Tour – Pori

Weekend Festival 2018 Summer Tour – Pori

La 14.7.2018 - Su 15.7.2018 · Cabaret, Pori

Weekend Festival 2018 Summer Tour – Pori

WEEKEND FESTIVAL SUMMER TOUR 2018
La 14.7. Cabaret, Pori

Weekend Festival Summer Tour palaa suurempana kuin koskaan! Kiertueella nähdään kotimaisten eturivien artistien lisäksi näyttävä visuaalinen toteutus, sekä tapahtumassa arvotaan lippuja kesän Weekend- festareille! Tule ja maista pala Weekend- elämystä!

PORIN TAPAHTUMAN PÄÄESIINTYJÄT:

TEMPER2 ( Temper2 )
Temper2 tunnetaan energisistä esiintymisisitään yli 100 keikan vuositahdilla kotimaan klubeilla ja festarilavoilla. Temper2 tunnetaan myös radio- ja klubihiteistään "Irrottaa ja Tippuu", "Creator", sekä suositusta remixistään Emma- ehdokkuuksia kahmineen Reino Nordinin jättihitistä "Antaudun". YleX:n DJ Mista S:n kanssa Temper2 vaikuttaa myös suositussa 1-800-KREBA- kokoonpanossa, jonka uusin single "Mä viihdyn feat. Mouhous" nousi suomen Spotify Viral listan sijalle #2, sekä tiheään radiosoittoon.

THE SECOND LEVEL ( The Second Level )
on yksi harvoja suomalaisartisteja joka esiintynyt Weekend Festivalin päälavalla ja hän on ollut mukana myös Weekend Festival Balticin artistikattauksessa ensimmäisestä vuodesta alkaen. The Second Level on streamannut Spotifyssä kappaleillaan lähes 2 miljoonaa kuuntelua ja on yksi kansainvälisesti potentiaalisimmista tanssimusiikin tuottajista Suomessa. The Second Levelin ja Samlightin yhteistyönä julkaisema Lost -kappale nousi YleX radiosoittoon ja se julkaistiin espanjassa legendaarisen tanssimusiikkilabelin Blanco Y Negron kautta. The Second Leveliltä on lupa odottaa energisiä keikkoja ja poikkeuksellista live-energiaa jollaista ollaan totuttu näkemään Weekend Festivalin päälavan artisteilta.

www.facebook.com/temper2
www.facebook.com/thesecondlevel

Ilmainen sisäänpääsy kaikille ennen 23.00

SUPER After Dark menossa mukana ;)

Liput 8€

Weekend Festival 2018 Summer Tour – Pori

Ravintolan tiedot

Cabaret
PL 66 28101 (Käyntiosoite: Yrjönkatu 9)
28101, Pori