Ravintola.fi-lahjakortti 100 €

€100.00

Ravintola.fi-lahjakortti on takuulla maistuva ja elämyksellinen yllätys, sillä saaja voi käyttää sen yhteensä yli 100 ruokaravintolassamme, yökerhossamme sekä peli- ja viihderavintolassamme ympäri Suomen!

Suosittelemme 100 euron arvoisen lahjakortin hyödyntämistä esimerkiksi romanttiseen illalliseen Stefan’s Steakhousessa, Bodega Saludissa tai Rouheassa Ravintola Roastissa, hiihtolomalla perheen yhteiseen ruokahetkeen pohjoisen ravintoloissamme tai vaikkapa omaan VIP-pöytään Skohan Helsingissä. Tutustu monipuoliseen ravintolakattaukseemme tästä.

Ilahduta puoliso, perheenjäsen tai ystävä herkullisella lahjalla jo tänään!

Lahjakortti käy kaikissa ravintoloissamme (pl. Hernesaaren Rannan ruokapaikat). Lahjakortti on tilauspäivästä vuoden voimassa, sen koko summa on käytettävä kerralla eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti postitetaan tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen 1–2 arkipäivän kuluessa tilauksesta (+ postin toimitusaika). Toimitus sisältää postimaksun (Suomessa). Yli 50 euron arvoiset tilaukset postitetaan kirjattuna kirjeenä ellei toisin toivota. Lisätiedustelut: lahjakortti@ravintola.fi.