Kokous- ja juhlatilat

Ota yhteyttä:

NoHo Meetings & Events — Tiloja joka tarpeeseen

Etsitkö kokoustilaa työtilaisuuteen? Saunatilaa illanistujaisiin? Oletko järjestämässä näyttävät syntymäpäiväjuhlat tai unelmiesi häät? Vai onko tehtävänäsi järjestää yritysillallinen tai gaala? Meiltä löydät monipuolisesti tiloja sekä lisäpalveluita kuten cateringin. Tutustu alta eri vaihtoehtoihimme – kokoustilat, juhlatilat, saunatilat sekä hääpaikat löydät omilta sivuiltaan.

Kokoustilat | Helsinki ja Tampere

Tarpeisiisi vastaavan kokoustilan Helsingistä tai Tampereelta löydät vaivattomasti kauttamme. Kokoustiloissamme tunnelma ja tarjoilu järjestetään aina vieraillesi parhaiten sopivaksi, oli kyseessä arki tai juhla. Olipa sinulla tulossa yhdistyksen vuosikokous, uuden hankkeen kick-off, henkilöstökoulutus tai tärkeä asiakastapaaminen, niin löydät meiltä sopivimman kokoustilan Helsingin tai Tampereen alueelta. Lisäksi hoidamme onnistuneet järjestelyt puolestasi aina suuresta yritysseminaarista pieniin neuvotteluihin.

Juhlatilat

Elämä voi olla yhtä juhlaa! Vietä ikimuistoinen äitienpäivä, ristiäiset tai syntymäpäivä juhlatiloissamme. Me järjestämme tarvitsemasi juhlamenot tai omien toiveidesi mukaan. Oli merkkipäivä sitten virallinen tai vähemmän virallinen, niin persoonalliset ja monipuoliset juhlatilat toimivat erinomaisesti erilaisia merkkipäiviä varten. Juhlatilamme sopivat niin ison kuin pienenkin porukan juhliin. Olipa tulossa perhejuhlat, rapujuhlat, kesäjuhlat tai vaikkapa perhejuhlat, meiltä löytyy tähän sopiva tila.

Hääpaikat Helsinki ja Tampere

Hääpaikat vuodenajasta riippumatta löydät monipuolisesta ja upeasta tarjonnastamme vuodenajasta riippumatta. Hääpaikkamme tarjoavat vaihtoehtoja, olipa kyseessä iso sukujuhla tai pienempi lähipiirin hääjuhla. Meillä on tuhansien hääjuhlien kokemus ja olemme apunasi häätilan löytämisessä sekä hääjuhlien tarjoiluissa. Oikein valittu hääpaikka varmistaa sen, että elämäsi tärkein päivä sujuu kuin tanssi, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä.

Myyntipalvelumme auttaa sinua!

Järjestä tilaisuus ja varaa tila tapahtumaasi! Myyntipalvelumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan tilan ja palvelut.

Tuhansien onnistuneiden tilaisuuksien siivittämällä kokemuksella varustettu myyntipalvelumme auttaa sinua löytämään tilaisuudellesi sopivan tilan ja opastaa siihen liittyvissä kysymyksissä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja järjestetään yhdessä unelmiesi tilaisuus!

Ota yhteyttä:

+358 9 6128 6000

 myynti@noho.fi 

Puhelinpalvelun aukioloajat

Ma-ti klo 9:00-19:00

Ke-pe klo 9:00-20:00

La klo 10:00-20:00

Suljettu pyhäpäivinä.