-20% ruoasta! Sovelluksesta ostettaessa

-20% ruoasta! Sovelluksesta ostettaessa

Pikkujoulut

Pikkujoulut 2020 tulevat – parhaat tilat myydään jo nyt!

Pikkujoulut tulossa ja juhlatila vielä etsinnässä? Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti juuri oikean tilan ja tarjoilut ikimuistoisille pikkujouluille. Juhlatilojen valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin isoihin kuin pieniinkin juhliin sillä tilamme taipuvat moneen. Löydät sopivan vaihtoehdon niin työpaikkasi tiimin, yrityksen taikka kaveriporukkasi pikkujouluihin.

Ravintolamme tarjoavat ammattitaidolla kaiken, mitä pikkujoulujen järjestäminen vaatii. Kauttamme saat ruokatarjoilut ja tunnelmaan sopivan juhlatilan. Lisäksi räätälöimme mielellämme lisäelementtejä tarjonnastamme, kuten pikkujoulujen teemaan sopivan juomavalikoiman tai tekniset ratkaisut.

Pikkujoulut tulossa ja teema vielä päättämättä?

Jos et ole varma millaiset pikkujoulut haluat, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua oikean pikkujoulujen paikan valinnassa, tarjoilujen päättämisessä sekä kaikkien tärkeiden pienten asioiden muistamisessa. Voit keskittyä vain pikkujoulujen päivän päättämiseen sekä kutsulistan tekoon.

Pikkujoulut 2020 – toimi nopeasti, parhaat päivät myydään nyt!

Parhaat pikkujoulujenviettopäivät myydään nyt, tutustu tiloihimme sekä tarjoiluihimme ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun pikkujouluillesi! Juhlatilojen kirjostamme löydät varmasti toiveitasi ja suunnitelmiasi vastaavan juhlatilan, oli sitten kyseessä rennommat tai muodollisemmat pikkujoulut.

Tehdään yhdessä pikkujouluistasi ikimuistoiset!