Pikkujoulut Tampere

Tampereella vietät elämäsi pikkujoulut

Pikkujoulut, vuoden viihdyttämmät juhlat – ikimuistoisen vuoden ikimuistoisimmat pikkujoulut!

Pikkujoulut tulossa ja juhlatila vielä etsinnässä? Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti juuri oikean tilan ja tarjoilut ikimuistoisille pikkujouluille. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin isoihin kuin pieniinkin juhliin sillä tilamme taipuvat moneen. Löydät sopivan vaihtoehdon niin työpaikkasi tiimin, yrityksen taikka kaveriporukkasi pikkujouluihin.

Ravintolamme tarjoavat ammattitaidolla kaiken, mitä pikkujoulujen järjestäminen vaatii. Kauttamme saat ruokatarjoilut ja tunnelmaan sopivan juhlatilan. Lisäksi räätälöimme mielellämme lisäelementtejä tarjonnastamme, kuten pikkujoulujen teemaan sopivan juomavalikoiman tai tekniset ratkaisut.

Upea linna keskellä Tamperetta | Näsilinna

Nälisinnan portaikko

Näsilinnassa on mahdollista toteuttaa jopa 600 hengen tilaisuuksia ja istuvia illallisia 150–190 hengelle. Näsilinnan ruokaravintola Von Nottbeck toimii tilausravintolana. Se edustaa ranskalaista keittiötä, mutta juhlien ja muiden tilaisuuksien menut voidaan suunnitella tapauskohtaisesti.

Tillikka | Tammerkosken kupeessa

Tillikka

Tammerkosken kupeessa sijaitsevan Ravintola Tillikan juuret ulottuvat aina vuoteen 1912, josta lähtien sen tiloissa on ollut ravintolatoimintaa. Tiloihin tehtiin mittava remontti vuonna 2019.Tyylikkäät ja mukautuvat tilat soveltuvat erinoimaisesti erilaisiin juhliin tai pikkujouluihin, miksei myös kokouksiin!

YO-talo | Tunnelmalliset juhlat

YO-Talo Tampere

Yo-talosta on moneksi! Tampereelle vuonna 1901 alun perin pankiksi rakennettu tula tarjoaa tilat yli 200 henkilön istuvaan illalliseen tai jopa 400 hengen konserttiin. Väljät tilat soveltuvat eriomaisesti poikkeusajan pikkujouluihin.

Pikkujoulut 2020 – Varaa tila

Parhaat pikkujoulujenviettopäivät myydään nyt, tutustu tiloihimme sekä tarjoiluihimme ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun pikkujouluillesi! Juhlatilojen kirjostamme löydät varmasti toiveitasi ja suunnitelmiasi vastaavan juhlatilan, oli sitten kyseessä rennommat tai muodollisemmat pikkujoulut.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä: