Yritys

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan.

Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa.

Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää.

Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.

Restamax-yrityssivut: www.noho.fi, 
Royal Ravintolat: www.royalravintolat.fi,
Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Johtoryhmä:

Aku Vikström, Toimitusjohtaja
Jarno Suominen, Talousjohtaja
Anne Kokkonen, Henkilöstöjohtaja
Joonas Mäkilä, Kaupallinen johtaja
Perttu Pesonen, Kehitysjohtaja
Eemeli Nurminen, Liiketoimintajohtaja, Yökerhot ja viihde PK-seutu
Paul Meli, Liiketoimintajohtaja, Yökerhot ja viihde muu Suomi
Tero Kaikkonen, Liiketoimintajohtaja Fast Casual
Benjamin Gripenberg, Liiketoimintajohtaja, Ruokaravintolat PK-seutu
Tanja Virtanen, Liiketoimintajohtaja, Ruokaravintolat muu Suomi
Elina Yrjänheikki, Liiketoimintajohtaja, Tapahtumat