Avoimet työpaikat

  • Baarityöntekijän tehtävässä työskentelet baaritiskin takana, rahastat, ylläpidät ravintolan siisteyttä ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan juttelet myös asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on oma-aloitteinen työote, reipas ja huumorintajuinen asiakaspalveluasenne sekä hyvä työmoraali, sovit erinomaisesti baarityöntekijän tehtäviin.

  • Keittiöpäällikkö suunnittelee ja johtaa keittiön työtä sekä vastaa sen toiminnasta ja tuloksesta. Hän laatii ruokalistat ja tarvittaessa osallistuu myös ruoanvalmistukseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat ruokatarvikkeiden ja raaka-aineiden tilaus ja varastointi sekä kustannuslaskenta. Keittiön esimiehenä keittiöpäällikkö valitsee uuden työntekijät, perehdyttää heidät työhönsä sekä toimii yhteyshenkilönä työntekijöiden ja johdon välissä. Lisäksi hän vastaa tilojen kunnossapidosta sekä omavalvonnasta. Keittiöpäällikön tehtävissä pääset kantamaan vastuuta ja kehittämään itseäsi ravintola-alan ammattilaisena.

  • Kokki suunnittelee ja valmistaa ravintolan asiakkaille kylmiä ja kuumia ruokia. Usein keittiön kiireinen työtahti edellyttää kokilta ripeyttä, organisointi- ja paineensietokykyä. Kädentaidot ja mielikuvitus ovat kokille tärkeitä ominaisuuksia ja pääseepä kokki toisinaan esittelemään ruoka-annoksia myös suoraan asiakkaille. Lisäksi hän osallistuu usein à la carte -listojen, ateria- ja annostilausten suunnitteluun. Jos haluat kehittää itseäsi kokkina ja ravintola-alan ammattilaisena, sovit joukkoomme erinomaisesti.

  • Ravintolapäällikön monipuolisia työtehtäviä ovat ravintolan toiminnasta ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen sekä henkilökunnan johtaminen. Työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä vastuunkantokykyä. Ravintolapäällikkö suunnittelee ja johtaa ravintolan tarjoilu-, asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Lisäksi hän valitsee uudet työntekijät ja perehdyttää heidät työhönsä sekä laatii työvuorolistat. Mikäli kaipaat monipuolista ja vastuullista työtä, jossa pääset toteuttamaan myös luovaa puoltasi, ovat ravintolapäällikön työtehtävät sinua varten.

  • Tarjoilija esittelee asiakkaalle ruoka-annoksia ja juomia, ottaa vastaan tilaukset, tarjoilee ruoka-annokset ja juomat sekä laskuttaa asiakasta. Lisäksi hän kattaa ja siistii ravintolan pöytiä. Tarjoilijana olet paitsi asiakaspalvelija myös myyjä, joka osaa suositella juomia, viinejä ja jälkiruokia. Sovit tarjoilijan työhön, mikäli olet hymyilevä, palvelualtis, oma-aloitteinen ja tunnollinen työssäsi.

  • Vuoropäällikkö toimii ravintolapäällikön apuna ja auttaa häntä huolehtimaan ravintolan toiminnasta, tekemään tilauksia sekä laatimaan työvuorolistoja. Hän toimii monipuolisesti muun muassa ravintolan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä ohjaa henkilökuntaansa hyvään suoritukseen. Jos kaipaat vastuuta ja palvelualttius sekä kannustava työote kuuluvat sanavarastoosi, sopivat vuoropäällikön tehtävät juuri sinulle.


RAVINTOLAYHTIÖ RESTAMAX

Restamax Oyj on yksi Suomen suurimmista ravintola-alan konserneista. Tarjoamme elämyksiä asiakkaillemme yli 130 ruoka- ja viihderavintolassa ympäri Suomen. Vuonna 1996 perustettu Restamax on koko historiansa ajan kasvanut voimakkaasti sekä strategisten yritysostojen kautta että orgaanisen kasvun avulla. Yhtiön valikoimiin kuuluu sekä premium-tason ravintoloita, rentoja päivällis- ja illallisravintoloita että helppoja perheravintoloita.

Vuonna 2013 yhtiö listautui Helsingin pörssiin ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan yhtiönä. Ravintolatoiminnan lisäksi Restamax tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja.