Avoimet työpaikat

NoHo Partners Oyj tarjoaa monipuolisia työtehtäviä monella eri osa-alueella ympäri Suomea.

Katso kaikki NoHo Partners Oyj:n ravintoloiden avoimet työpaikat Eezyn sivuilta.

Alla esimerkkejä erilaisista tehtävistä, joita meillä voi päästä tekemään.

Baarityöntekijän tehtävässä työskentelet baaritiskin takana, rahastat, ylläpidät ravintolan siisteyttä ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan juttelet myös asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on oma-aloitteinen työote, reipas ja huumorintajuinen asiakaspalveluasenne sekä hyvä työmoraali, sovit erinomaisesti baarityöntekijän tehtäviin.

Tarjoilija esittelee asiakkaalle ruoka-annoksia ja juomia, ottaa vastaan tilaukset, tarjoilee ruoka-annokset ja juomat sekä laskuttaa asiakasta. Lisäksi hän kattaa ja siistii ravintolan pöytiä. Tarjoilijana olet paitsi asiakaspalvelija myös myyjä, joka osaa suositella juomia, viinejä ja jälkiruokia. Sovit tarjoilijan työhön, mikäli olet hymyilevä, palvelualtis, oma-aloitteinen ja tunnollinen työssäsi.

Kokki suunnittelee ja valmistaa ravintolan asiakkaille kylmiä ja kuumia ruokia. Usein keittiön kiireinen työtahti edellyttää kokilta ripeyttä, organisointi- ja paineensietokykyä. Kädentaidot ja mielikuvitus ovat kokille tärkeitä ominaisuuksia ja pääseepä kokki toisinaan esittelemään ruoka-annoksia myös suoraan asiakkaille. Lisäksi hän osallistuu usein à la carte -listojen, ateria- ja annostilausten suunnitteluun. Jos haluat kehittää itseäsi kokkina ja ravintola-alan ammattilaisena, sovit joukkoomme erinomaisesti.

Keittiöpäällikkö suunnittelee ja johtaa keittiön työtä sekä vastaa sen toiminnasta ja tuloksesta. Hän laatii ruokalistat ja tarvittaessa osallistuu myös ruoanvalmistukseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat ruokatarvikkeiden ja raaka-aineiden tilaus ja varastointi sekä kustannuslaskenta. Keittiön esimiehenä keittiöpäällikkö valitsee uuden työntekijät, perehdyttää heidät työhönsä sekä toimii yhteyshenkilönä työntekijöiden ja johdon välissä. Lisäksi hän vastaa tilojen kunnossapidosta sekä omavalvonnasta. Keittiöpäällikön tehtävissä pääset kantamaan vastuuta ja kehittämään itseäsi ravintola-alan ammattilaisena.

Vuoropäällikkö toimii ravintolapäällikön apuna ja auttaa häntä huolehtimaan ravintolan toiminnasta, tekemään tilauksia sekä laatimaan työvuorolistoja. Hän toimii monipuolisesti muun muassa ravintolan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä ohjaa henkilökuntaansa hyvään suoritukseen. Jos kaipaat vastuuta ja palvelualttius sekä kannustava työote kuuluvat sanavarastoosi, sopivat vuoropäällikön tehtävät juuri sinulle.

Ravintolapäällikön monipuolisia työtehtäviä ovat ravintolan toiminnasta ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen sekä henkilökunnan johtaminen. Työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä vastuunkantokykyä. Ravintolapäällikkö suunnittelee ja johtaa ravintolan tarjoilu-, asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Lisäksi hän valitsee uudet työntekijät ja perehdyttää heidät työhönsä sekä laatii työvuorolistat. Mikäli kaipaat monipuolista ja vastuullista työtä, jossa pääset toteuttamaan myös luovaa puoltasi, ovat ravintolapäällikön työtehtävät sinua varten.

Katso kaikki NoHo Partners Oyj:n ravintoloiden avoimet työpaikat Eezyn sivuilta.


NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista.

Nordic korostaa konsernin tulevaisuuden kasvumarkkinaa eli Pohjois-Eurooppaa sekä maailmalla arvostettua ja kiinnostusta herättävää pohjoismaista laatua. Hospitality kuvaa NoHo Partnersin halua laajentua perinteisen ravintolaliiketoiminnan ulkopuolelle esimerkiksi mittaviin yleisötapahtumiin ja uudenlaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Partners eli partnerimalli taas on koko toiminnan kivijalka ja keskeisin kilpailuetu. NoHo Partners haluaa olla kiinnostava kumppani intohimoisille tekijöille.

Konsernilla on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja Norjaan. NoHo Partnersin visiona on olla Pohjois-Euroopan merkittävin ravintolatoimija.

Smile Henkilöstöpalvelut ja VMP yhdistyivät vuonna 2019 ja muodostivat Eezy Oyj:n, joka on Suomen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä. Se välittää työvoimaa sekä NoHo Partnersin ravintoloille että monille muille toimialoille terveydenhuollosta rakentamiseen.

NoHo Partnersin edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloitti toimintansa NoHo Partners Oyj -nimen alla joulukuussa 2018.

NoHo Partners Oyj-yrityssivut: www.noho.fi
Eezy:  www.eezy.fi