Avoimet työpaikat

  • Baarityöntekijän tehtävässä työskentelet baaritiskin takana, rahastat, ylläpidät ravintolan siisteyttä ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan juttelet myös asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on oma-aloitteinen työote, reipas ja huumorintajuinen asiakaspalveluasenne sekä hyvä työmoraali, sovit erinomaisesti baarityöntekijän tehtäviin.

  • Keittiöpäällikkö suunnittelee ja johtaa keittiön työtä sekä vastaa sen toiminnasta ja tuloksesta. Hän laatii ruokalistat ja tarvittaessa osallistuu myös ruoanvalmistukseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat ruokatarvikkeiden ja raaka-aineiden tilaus ja varastointi sekä kustannuslaskenta. Keittiön esimiehenä keittiöpäällikkö valitsee uuden työntekijät, perehdyttää heidät työhönsä sekä toimii yhteyshenkilönä työntekijöiden ja johdon välissä. Lisäksi hän vastaa tilojen kunnossapidosta sekä omavalvonnasta. Keittiöpäällikön tehtävissä pääset kantamaan vastuuta ja kehittämään itseäsi ravintola-alan ammattilaisena.

  • Kokki suunnittelee ja valmistaa ravintolan asiakkaille kylmiä ja kuumia ruokia. Usein keittiön kiireinen työtahti edellyttää kokilta ripeyttä, organisointi- ja paineensietokykyä. Kädentaidot ja mielikuvitus ovat kokille tärkeitä ominaisuuksia ja pääseepä kokki toisinaan esittelemään ruoka-annoksia myös suoraan asiakkaille. Lisäksi hän osallistuu usein à la carte -listojen, ateria- ja annostilausten suunnitteluun. Jos haluat kehittää itseäsi kokkina ja ravintola-alan ammattilaisena, sovit joukkoomme erinomaisesti.

  • Ravintolapäällikön monipuolisia työtehtäviä ovat ravintolan toiminnasta ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen sekä henkilökunnan johtaminen. Työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä vastuunkantokykyä. Ravintolapäällikkö suunnittelee ja johtaa ravintolan tarjoilu-, asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Lisäksi hän valitsee uudet työntekijät ja perehdyttää heidät työhönsä sekä laatii työvuorolistat. Mikäli kaipaat monipuolista ja vastuullista työtä, jossa pääset toteuttamaan myös luovaa puoltasi, ovat ravintolapäällikön työtehtävät sinua varten.

  • Tarjoilija esittelee asiakkaalle ruoka-annoksia ja juomia, ottaa vastaan tilaukset, tarjoilee ruoka-annokset ja juomat sekä laskuttaa asiakasta. Lisäksi hän kattaa ja siistii ravintolan pöytiä. Tarjoilijana olet paitsi asiakaspalvelija myös myyjä, joka osaa suositella juomia, viinejä ja jälkiruokia. Sovit tarjoilijan työhön, mikäli olet hymyilevä, palvelualtis, oma-aloitteinen ja tunnollinen työssäsi.

  • Vuoropäällikkö toimii ravintolapäällikön apuna ja auttaa häntä huolehtimaan ravintolan toiminnasta, tekemään tilauksia sekä laatimaan työvuorolistoja. Hän toimii monipuolisesti muun muassa ravintolan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä ohjaa henkilökuntaansa hyvään suoritukseen. Jos kaipaat vastuuta ja palvelualttius sekä kannustava työote kuuluvat sanavarastoosi, sopivat vuoropäällikön tehtävät juuri sinulle.


Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.

Restamax-yrityssivut: www.noho.fi, 
Royal Ravintolat: www.royalravintolat.fi,
Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi